Sade - This far

Medij: LP6
Barkod: 0889854561215

1.199,99 kn
Proizvod je trenutno nedostupan
Diamond Life
A1          Smooth Operator            4:58
A2          Your Love Is King              3:40
A3          Hang On To Your Love   5:54
A4          Frankie's First Affair       4:38
A5          When Am I Going To Make A Living         3:25
B1           Cherry Pie           6:20
B2           Sally       5:20
B3           I Will Be Your Friend       4:43
B4           Why Can't We Live Together      5:27
C1           Is It A Crime        6:18
C2           The Sweetest Taboo      4:35
C3           War Of The Hearts          6:47
C4           Jezebel 5:30
D1          Mr Wrong           2:50
D2          Never As Good As The First Time              5:01
D3          Fear       4:05
D4          Tar Baby              3:58
D5          Maureen             4:22
Stronger Than Pride
E1           Love Is Stronger Than Pride        4:16
E2           Paradise              4:01
E3           Nothing Can Come Between Us 4:21
E4           Haunt Me           5:48
E5           Turn My Back On You    6:05
F1           Keep Looking     5:20
F2           Clean Heart        3:59
F3           Give It Up            3:49
F4           I Never Thought I'd See The Day               4:12
F5           Siempre Hay Esperanza 5:16
Love Deluxe
G1          No Ordinary Love           
G2          Feel No Pain      
G3          I Couldn't Love You More           
G4          Like A Tattoo    
H1          Kiss Of Life         
H2          Cherish The Day              
H3          Pearls  
H4          Bullet Proof Soul             
H5          Mermaid            
Lovers Rock
I1            By Your Side       4:34
I2            Flow      4:34
I3            King Of Sorrow 4:53
I4            Somebody Already Broke My Heart        5:01
I5            All About Our Love          2:40
I6            Slave Song          4:12
J1            The Sweetest Gift           2:18
J2            Every Word        4:04
J3            Immigrant           3:48
J4            Lovers Rock        4:13
J5            It's Only Love That Gets You Through     3:53
Soldier Of Love
K1           The Moon And The Sky
K2           Soldier Of Love
K3           Morning Bird    
K4           Babyfather        
K5           Long Hard Road               
L1           Be That Easy     
L2           Bring Me Home
L3           In Another Time              
L4           Skin      
L5           The Safest Place

Možda vas zanima i...

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »